Зарядни станции за електромобили на „Автосалон София 2015“

Schneider Electric, световен експерт в управлението на енергия, представя на българската аудитория EVLink, разнообразна гама от решения за зареждане на електрически автомобили. Устройството е изложено на щанда на Renault заедно с новия модел електромобил ZOE в рамките на „Автосалон София 2015“ от 17-и до 25-и октомври.

Станциите за зареждане EVlink са лесни за използване, здрави, интелигентни и универсални. Те са подходящи за ежедневна употреба и са съвместими с повечето от електрическите превозни средства на пазара. Станциите са лесни за свързване с електрическата мрежа.

EVLink Residential, част от продуктовата гама зарядни станции, е насочена към частните потребители и работи в уюта на техния дом или гараж. Устройството е компактно и се закача за стена като осигурява директен заряд за електромобила. Същевременно станцията е обезопасена от високо напрежение в електромрежата и може да спестява разходи на своите потребители като се съобразява с пиковите часове на електроподаване. EVLink Residential се включва автоматично, чрез таймер или съобразно пиковите часове, както и ръчно, чрез натискане на бутона за старт.

Продуктовата гама EVLink Parking е проектирана да отговаря на изискванията на обезопасените зони за паркиране – частни, с ограничен достъп или разполагащи с охрана. Тези станции за зареждане могат да бъдат свободностоящи върху повърхност или закрепени върху стена. Спрямо предпочитанията на клиента дизайнът им може да бъде различен.

Специално за нуждите на бензиностанциите е създадена серията EVLink Fast Charging. Тази станция за зареждане има способността да зареди 80% от капацитета на 20 KWh батерия на електромобил за само 30 минути.

Виж повече тук


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/baepsorg/public_html/wp-content/themes/wpex-pytheas/content-related-posts.php on line 24