Спечелете уикенд с електромобил в радиоиграта „Еко Трафик“

Всяка сряда в късния следобед от 11 ноември до 2 декември 2015 Радио София ще задава въпрос за чиста и безшумна градска среда, свързан с електромобилността. Всички отговорили правилно имат шанс да станат победител в първата електромобилна радиоигра „Еко Трафик“, организирана от Българската Асоциация Електрически Превозни Средства (БАЕПС) и Радио София.

Победителят, който ще изтеглим на 2 декември, има уникалния шанс да се наслади на електромобил не просто за едно кръгче, а за цял уикенд. Голямата награда на „Еко Трафик“ е уикенд с електромобил КИА (4- 6 декември 2015), предоставен любезно от КИА Моторс – България. За позналите отговорите на въпроса всяка сряда ще има малки утешителни награди.

Започваме на 11 ноември, сряда. Слушайте „Трафик София“, предаването за улеснено придвижване в градска среда в сряда от 17 до 19 часа: 11 ноември, 18 ноември, 25 ноември и 2 декември. В първата част на предаването (17:20 – 17:25) водещият ще задава електромобилен въпрос с три евентуални отговора, от които само един е правилен. Обадете се на ефирните телефони на Радио София 963 56 50 и 963 56 80 и кажете правилния отговор. Победителят за деня ще бъде обявен във втората част на предаването (около 18:45 – 18:50) и ще получи малка КИА изненада, както и шанс да участва в тегленето за голямата награда.

Участвайте в радиоиграта „Еко Трафик“ на Радио София и БАЕПС! Победителят ще има уникалния шанс да почувства силата на електроавтомобила и да усети чувството какво е да караш удобна и бърза кола, но без да замърсяваш природата. Бъдете еко в една по-чиста и безшумна електромобилна столица!

Радио София можете да слушате в София на 94.5, в Ихтиман – на 104.6, в Своге – на 90.4 и в Боровец – на 100.0.


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/baepsorg/public_html/wp-content/themes/wpex-pytheas/content-related-posts.php on line 24