aaeaaqaaaaaaaaezaaaajdgzngzizwy3ltgzytetndc0zs1hngqyltg4mmywyzllnmjlygМартин Заимов  

linkedin_logo_2013-svg-small

Мартин ползва само електромобили и е радетел за електромобилност от 2010 г. Убеден е, че текущият модел на развитие на света е неустойчив и потенциално пагубен за хората и са необходими радикални промени в много от големите световни индустрии, в потребителските навици, в градоустройството и пристрастеността ни към перманентен растеж и задлъжняване. Електрическата мобилност е смислена и осъществима кауза, чийто успех би демонстрирал една възможност за радикална промяна в една от най-големите индустрии и би допринесъл за изчистване на градския въздух, за намаляване на шума, агресивността и парниковите газове.

unspecified-smallКамен Василев 

linkedin_logo_2013-svg-small

Камен Василев има дългогодишен опит в проекти за възстановяване на околната среда, изграждане на инфраструктура, строителство, управление на недвижими имоти и корпоративно банкиране. Работил е в „Юмикор Мед“ (сега „Аурубис България“), „Електрон Прогрес“, „Монтеканал България“ и „Сосиете Женерал Експресбанк“. Понастоящем е технически директор във фирмата „Насекомо“ – компания предизвикваща радикална промяна в хранителната индустрия чрез производство на животински фуражи от органични отпадъци благодарение на огромните биологични сили на насекомите.

_tkp1975-copy

Ангел Николов

linkedin_logo_2013-svg-small

Ангел Николов е предприемач с богат опит в сферата на информационните технологии, финансирането на предприятия чрез дялово участие, възобновяемите енергийни източници, транспорта, градската мобилност и стартиращите предприятия. Той е един от основателите на „Булвенчърс“ АД, „Мелън“ АД и „Айлънд Ринюъбъл Енерджи“, както и на няколко други технологични компании. Понастоящем работи върху технология за подобряване качеството на доставките на стоки и услуги в градска среда.

02fcb0b-copyИво Цачев

linkedin_logo_2013-svg-small

Иво има дългогодишен опит в проекти за възобновяема енергия. Завършил е висше образование в Германия, където работи по различни инженерни проекти за автомобилната индустрия. Понастоящем е управляващ партньор в инженерна компания за планиране на фотоволтаични и вятърни проекти на глобално ниво. Интересът му към електромобилите и изграждането на инфраструктура за тяхното навлизане датира от 2005 г., а от 2018 г. носи отговорност за международното развитие на зарядната инфраструктура на германската енергийна компания E-On.

dscf2256-copy

Храбрин Иванчев

Храбрин Иванчев е в автомобилната индустрия от повече от 20 години. Той бе избран за Председател на Българската Асоциация на автомобилните производителите през 2020 г.  Храбрин е изпълнителен директор на KIA Motors Bulgaria, Subaru Motors, BLLeasing и Eurorentals (Europecar България). Член на Изпълнителния борд на БАЕПС от 2016 г.